Zelf verhuizen blijft natuurlijk voordeliger dan wanneer u een verhuisbedrijf moet inhuren. Maar wanneer u dan zelf gaat verhuizen is het wel zo makkelijk als dit zo gemakkelijk mogelijk gebeurd. Daarvoor is het handig met hulpmiddelen te werken die zeker sinds de komst van Amazon naar Nederland niet eens zo duur hoeven te zijn. Sterker nog, het is bijna goedkoper om deze benodigdheden zelf aan te schaffen dan deze te huren via een RentSetGo of iets dergelijks.

Een hondje voor verhuizen

Een korte zoektocht op Amazon levert bijvoorbeeld al het volgende product op:

Voor een hondje met een draagkracht voor maximaal 200kg heb je een uitstekende deal te pakken. En het voordeel is dat u hem later wanneer u misschien meubels moet vervoeren nog een keer kunt gebruiken.

Een steekwagen voor verhuizen

Een hondje is natuurlijk makkelijk voor grote meubelen, maar voor stapels dozen is een steekwagen weer meer geschikt. Een steekwagen is gelijk wel wat duurder in prijs en daarom kan het voor een steekwagen misschien wel rendabeler zijn om deze te huren. Wanneer je daarvoor op Amazon kijkt dan komt de prijs al snel boven de 100 euro uit:

steekwagen voor verhuizen

Net als bij het hondje kan deze steekwagen een gewicht aan tot 200kg, dus een flink aantal dozen vervoeren zal geen probleem moeten zijn.

Toch een verhuisbedrijf inschakelen

Ook wanneer u toch een verhuisbedrijf inschakelt kan het de kosten verlagen wanneer u zelf mee kunt helpen met de juiste gereedschappen. U kunt de verhuizers bijvoorbeeld alleen inzitten voor het vervoer van uw goederen. Wanneer u een offerte aanvraagt dient u dat dan ook duidelijk aan te geven.