Verhuiscontainer

Wanneer u gaat verhuizen is het ook mogelijk om een verhuiscontainer te huren. Wanneer u gebruik maakt van een verhuiscontainer scheelt het heen en weer rijden van de oude naar de nieuwe locatie. U kunt zo in één keer uw gehele inboedel laten vervoeren naar de nieuwe locatie.

Verhuiscontainer voor de deur

Wanneer u de ruimte heeft kan u de verhuiscontainer voor uw deur laten plaatsen en zo de gehele dag gebruik maken voor het in of uitladen van uw inboedel. Ga voor dat u een verhuiscontainer voor uw deur wilt plaatsen wel na of u hier geen vergunning voor nodig hebt. Dit kan u bij de gemeente navragen.

Bij de ene gemeente heeft u geen vergunning nodig wanneer u een verhuiscontainer voor uw deur plaatst en bij de andere gemeente weer wel. Daarnaast is het nodig hebben van een vergunning ook afhankelijk van of de container (deels) op de weg komt te staan. Is dat het geval? Dan is er in de meeste gevallen wel een vergunning nodig.

Verhuiscontainer naar het buitenland

Wanneer u naar het buitenland gaat verhuizen, dan is een verhuiscontainer zeker aan te raden. Het voordeel van de verhuiscontainer is dat het ook gelijk uw opslag is. En dat het vervoer van goederen naar het buitenland in de meeste gevallen ook per container gebeurd, zeker wanneer uw inboedel over zee verscheept wordt.

Kosten van een verhuiscontainer

Een verhuiscontainer kan u los huren maar u kunt dit ook direct via een verhuisbedrijf zelf doen. De kosten van een verhuiscontainer lopen per bedrijf uiteen en gaat vrijwel altijd op basis van het aanvragen van een offerte.

U kunt daarom het beste meerdere offertes aanvragen en deze vergelijken om te kijken wel bedrijf het meest voordelig is. Let daarbij ook op de verschillende kosten bij het halen en brengen. Sommige bedrijven bieden het aan om de verhuiscontainer gratis af te leveren, terwijl bij het andere bedrijf hier weer kosten aan verbonden zitten.

Gratis en vrijblijvend verhuisoffertes aanvragen

Bespaar op je verhuiskosten