Verhuisdozen

Wanneer u gaat verhuizen wilt u natuurlijk wel dat uw goederen onbeschadigd aankomen op de nieuwe locatie. Daarom is het belangrijk om uw goederen op de juiste manier in te pakken en te kiezen voor goede stevige verhuisdozen. De kosten van verhuisdozen verschillen per kwaliteit, gaat u voor budget verhuisdozen dan bent u ongeveer €0,99 kwijt per verhuisdoos. Budget verhuisdozen zijn vaak wel verhuisdozen met enkellaags karton. Dit houdt in dat deze verhuisdozen minder stevig zijn en minder kilo’s kunnen dragen. De draagcapaciteit van enkellaags verhuisdozen verschilt van 15kg tot en met 20 kg. Daarnaast zijn er ook verhuisdozen met dubbellaags karton, ook wel dubbelgolf genoemd, deze verhuisdozen zijn aanzienlijk sterker en hebben een draagcapaciteit van 35 kg.

Verhuisdozen kopen bij groothandel

Voor verhuisdozen kan u ook terecht bij bekende groothandels als de Gamma en de Action. Wanneer u voor verhuisdozen naar de Action gaat dan betaalt u €0,98 cent voor een stevige grote verhuisdoos van 50 liter. Wel goed om rekening mee te houden is dat de Action enkellaags verhuisdozen verkoopt.

De Gamma heeft dan weer een breder scala aan verhuisdozen en verkoopt deze ook in sets van 5 stuks. De verhuisdozen in de set van 5 stuk van de Gamma zijn ook enkellaags maar hebben wel een autolockbodem aan de onderkant voor extra stevigheid. De set van 5 stuks verhuisdozen van de Gamma kosten €6,99 euro en zijn ook 50 liter. De Gamma heeft ook een stevigere verhuisdoos welke per stuk verkocht worden, deze verhuisdoos is wel dubbellaags en heeft zelfs een bodem die driedubbellaags is. Deze doos is iets groter met 53 liter en kost €2,99 euro per stuk maar is wel geschikt voor hergebruik.

Verhuisdozen voor boeken

Heeft u veel boeken die u mee wilt verhuizen? Dan zijn verhuisdozen voor boeken een uitkomst. Waar uw boeken net niet goed zullen passen in normale verhuisdozen zal dit bij verhuisdozen speciaal voor boeken beter uitkomen. Deze speciale verhuisdozen voor boeken kunt bij voorbeeld bestellen op Bol.com en gaan vanaf 5 stuk voor €24,95 euro, maar de prijs per stuk wordt lager naar het aantal verhuisdozen voor boeken wat u koopt.

Deze speciale verhuisdozen voor boeken zijn voorzien van het FSC keurmerk en worden ook door de Erkende Verhuizers gebruikt. Omdat boeken natuurlijk voor extra gewicht zorgen zijn dit natuurlijk dubbellaags verhuisdozen zodat ze het gewicht van de boeken ook echt kunnen dragen.

Verhuisdozen via Marktplaats

Verhuisdozen via Marktplaats kopen blijft een beetje tricky. Bij verhuisdozen is het zo dat na elk gebruik de kwaliteit een beetje achteruit gaat. Wanneer u verhuisdozen via Marktplaats koopt dan weet u niet precies hoe vaak de verhuisdozen gebruikt zijn, daarvoor bent u afhankelijk van de eerlijkheid van de verkoper. Let dus altijd goed op wanneer u verhuisdozen via Marktplaats wilt kopen.

Besparen op uw verhuizing met verhuisdozen

Heeft u zware goederen dan loont het om meer geld uit te geven aan stevige verhuisdozen, u kan dan namelijk meer goederen kwijt in de verhuisdozen waardoor een verhuiswagen minder snel gevuld zal zijn. Door meer geld uit te geven aan goede verhuisdozen bespaard u dus op de ruimte die u nodig heeft voor het vervoer van uw goederen van de oude naar de nieuwe locatie.

Gratis en vrijblijvend verhuisoffertes aanvragen

Bespaar op je verhuiskosten