Bent u net verhuisd of gaat u binnenkort verhuizen? En zoekt u daarvoor de juiste verlichting voor iedere ruimte? Ga dan meteen voor een duurzame LED oplossing. Van waterdichte inbouwspots tot sfeervolle LED strips, van wit licht tot alle kleuren van de regenboog: LED verlichting kan het allemaal.

 

Inbouwspots, opbouwspots, losse lampen en meer

Voor iedere ruimte zijn diverse mogelijkheden wanneer het aan komt op de juiste verlichting. Rondom de keuken wordt bijvoorbeeld veel gebruik gemaakt van inbouwspots. Hiermee kunt u op een mooie manier voldoende licht door de gehele ruimte laten schijnen. Ook voor onder uw keukenkastjes bestaan spots met geïntegreerde LED verlichting zodat u ze over een hele lage inbouwhoogte beschikken. Maar ook in de badkamer zijn LED inbouwspots een uitkomst, omdat er waterdichte inbouwspots beschikbaar zijn.

waterdichte inbouwspots

Ook uw bestaande lampen ombouwen tot LED

LED verlichting kan in dezelfde fittingen als de halogeen- en gloeilampen, dus hoeft u geen moeite te doen om de switch te maken naar LED met uw bestaande lampen. De juiste lichtbron maakt een armatuur, en daarmee de verlichting in de kamer, echt af. Binnen LED verlichting heeft u vele mogelijkheden wat betreft lichtsterkte (Wattage/Lumen), lichtkleur (warm tot koel of zelfs gekleurd licht) en het uiterlijk van de lamp zelf. Zo kunt u een prachtige glazen lampen kiezen waarin u het filament ziet zitten, erg geschikt voor open armaturen, maar ook speciale lampjes voor bijvoorbeeld uw koelkast of afzuigkap zijn beschikbaar. Dus maak uw nieuwe huis meteen helemaal energiezuinig!

 

Bedienen vanaf de muur of uw telefoon

Een groot voordeel van LED verlichting is de uitgebreide (technologische) mogelijkheden die het biedt. LED op diverse manieren te bedienen: zowel via een normale schakelaar op de muur, als geavanceerde opties zoals een afstandsbediening of zelfs via uw telefoon. Dit laatste gaat door middel van slimme verlichting. Deze LED verlichting koppelt via het Zigbee-protocol of bluetooth en wifi aan bijvoorbeeld een afstandsbediening, wandbediening of hub. Binnen de meer geavanceerde methodes vindt u ook draadloze opties. Dit zorgt voor meer vrijheid in het plaatsen van verlichting, omdat u dan geen of weinig rekening hoeft te houden met aanwezige schakelpunten. Heeft uw nieuwe huis dus niet op alle gewenste plaatsen een contactdoos? Dat is geen probleem!Bij LEDdirect helpen ze je graag met het oplossen van alle verlichtingsvraagstukken van je nieuwe huis!