Bij het inrichten van een nieuw huis is het ophangen van een sportshirt waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt. Toch kan dit een kamer juist een bepaalde uitstraling geven en het zegt wat over de persoon van wie de kamer is. Tegenwoordig kunnen shirts op een mooie manier ingelijst worden waardoor een kamer door een ingelijst shirt ook echt een chique uitstraling krijgt.

 

Wat voor shirts kan ik in laten lijsten?

Gaat u een shirt laten inlijsten? Dat kan bijvoorbeeld een shirt zijn van een sporter waar u fan van bent. Maar het kan ook zijn dat u zelf een prestatie geleverd heeft en het shirt wat u daarvoor gebruikt heb wil laten inlijsten. Op de website Shirtinlijsten.nl zijn er verschillende mogelijkheden voor het inlijsten, zo heeft u de keuze uit:

  • Voetbalshirts
  • Hockeyshirts
  • IJshockeyshirts
  • Wielrenshirts
  • Dartshirts
  • Schaatspakken
  • etc.

Naar de lijst van het shirt kan er dan ook nog gekozen worden voor een plaatje met een korte tekst over het desbetreffende shirt en er kunnen eventueel ook foto’s mee ingelijst worden. Is het echt een bijzondere prestatie? Dan kan er zelfs gekozen worden om bijvoorbeeld een medaille mee in te lijsten. Daarmee maakt u het helemaal af!

lex immers shirt ingelijst

Lex Immers krijgt een door shirtinlijsten.nl ingelijst shirt. Bron: Omroep West

 

Kies voor een speciale achtergrond

Als u een shirt van een bepaalde club gaat laten inlijsten, dan kan u er ook voor kiezen om gebruik te maken van een achtergrondvel. Op dit vel staan bijvoorbeeld de logo’s geprint van uw voetbalclub, bedrijf of team. Hiermee maakt u een ingelijst shirt helemaal persoonlijk.

 

Hoe kom ik aan een shirt?

Wilt u een gedragen wedstrijd shirt kopen? Dan moet u er wel rekening mee houden dat er ook veel nep shirts in omloop zijn. Zeker op een website als Marktplaats is het uitkijken dat u geen nep shirt koopt. Tegenwoordig worden er ook certificaten inclusief foto’s van de overhandiging van een shirt geleverd, dit maakt het al veel plausibeler dat een wedstrijdshirt ook echt door de desbetreffende sporter gedragen is.