Door corona en het daardoor meer thuis zijn komen er steeds meer ergernissen aan bod. Dit kan zijn van uw eigen huis waardoor u vindt dat uw tuin bijvoorbeeld te klein is, of u heeft helemaal geen tuin waar u op de dagen dat het lekker weer is lekker kunt genieten. Of u heeft te weinig kamers waardoor u en uw partner noodgedwongen aan één tafel zitten te werken en dat is niet handig wanneer u allebei tegelijk een call heeft.

Of u woont in gehorige huizen en u vraagt zich al maandenlang af wat is die buurman of buurvrouw nou toch de hele dag aan het doen. Alleen maar herrie en u heeft er last van. Dit leidde er al toe dat ondanks de coronacrisis het aantal verhuizingen zeker niet afneemt en er een sterke groei is van mensen die de stad uit gaan richting het platteland. Dat het aantal verhuizingen niet is aangetast is ook terug te zien in ons nieuwsbericht waarin bij de cijfers van het CBS toelichten en blijkt dat het aantal verkochte huizen nog steeds stijgt ten opzichte van voorgaande jaren.

Lees het volledige artikel met een interview van mensen die verhuist zijn in de coronacrisis.